КАКВО МОЖЕ ДА ОЧАКВАТЕ ОТ СЕМИНАРА?

003
•Вие ще се научите да се грижите за себе си на всички нива, енергийно, физически, умствено, емоционално, духовно

•Вие ще научите набор от практики, упражнения и други упражнения, произтичащи от древните знания относно начина, по който жените могат да станат просветени, ако изберат да направят това

•Вие ще изпитате дълбоко изцеление и освобождаване от емоционалните връзки с белези, рани и дългосрочни негативни модели, които носите около силата, себеизразяването, сексуалността, женствеността, божествената мисия и вашите дарби

•Вие ще получите достъп до дълбоките нива на вашата женственост и ще се научите как да насочите потока от енергия, за да имате по-добро здраве и жизненост, красота и излъчване

•Вие ще изпитате начина, по който да се обичате и да се грижите за себе си, който ще бъде практичен и конкретен

•Вие ще разберете божествените дарове и ще получите достъп до женската същност и ще можете да я изразите към всеки

•Вие ще се самоутвърждавате и ще принадлежите към едно силно поле на просветена женска енергия, която винаги ще ви съпътства занапред

•Вие ще се научите как да култивирате добродетелите на състраданието, добротата, безусловната любов, и следователно, да се превърнете в носител на божествената благодат, широко разпространена в света

•Вие ще достигнете нови нива на плодородие, които могат да се проявят чрез забременяване или чрез проявата на нови нива на изобилие в живота

•Изясняването и самоутвърждаването в отношенията ви си с мъжете, както и позволяването на свободен поток на любовта и страстта.

•Мъжете ще ви заобикалят и ще имат доверие във вашата самоутвърдена същност. Можете да очаквате положителни резултати в сантименталния си живот.

Какво казват жените за ползите, придобити чрез участие в това пътуване:

„аз разбрах, че имам важна роля като жена и мога да поемам и да се насладя на собствената си женственост. Прекарвам повече време със себе си и не се чувствам сама, тъжна или отегчена.
„Напротив! Научих се да медитирам. Почувствах дълбоко изцеление на ниво на матката и в района на шията, и моите медитации са станали по-дълбоки и по-ясни. Събудих си енергията на ниво на краката, ръцете, матката и гърдата. Понякога получавам важна прорицателна информация.”
„Аз имам достъп до моята сила и реагирам на събитията в живота по-бързо и по-ясно”
„Аз поех отговорността за финансовото ми положение и сложих край на връзката с мъжа, с който бях тогава. Скоро, някой друг се появи в живота ми. Сега съм финансово независима и мога да се насладя на една връзка с мъж, като част от живота ми, и не като целият ми живот”
„Аз се чувствам повече в допир със себе си, по-пълна с жизненост и присъстваща във взаимоотношенията с другите. Една превъзходна жена.”
„Преди това пътуване, аз обичах себе си. Сега се обожавам:)!”
„По-свързана с моята собствена духовност, със светия характер на всички неща, и мога да чувствам божествеността преливайки се над мен и в мен”
„Чувствах се по-свързана с вътрешната си сила и видях резултати в отношенията с мъжете, с мъжкия авторитет. Почувствах се отново удобно и способна да имам резултати само чрез присъствие”
„Аз бях в състояние да излекувам стари рани, оставени от сексуално насилие, като сложих край на войната с мъжете, и приемайки вътрешното равновесие между моята мъжка и женска страна. В резултат на това, чувствам се свободна, и животът ми започна да се пълни с изобилие. Спечелих повече пари, отколкото някога, в месеца след семинара”
„Преди семинара имах голяма дилема относно моята кариера. След първия семинар, нещата се подредиха по себе си, стана ми ясно, в каква насока трябва да се движа, която най-добре да съответства на краткосрочните ми нужди и всичко започна да се свързва.”
„Щастлива съм, че открих един щедър набор от практики, с които мога да резонирам, и които мога да интегрирам и практикувам в ежедневния живот.”
„Открих ясно какво искам и от какво имам нужда и започват да се проявяват нещата в реалния свят. Нивото на интегритет, който имам спрямо мен, е различно. Много по-високо.”
„Връзката със себе си е по-интензивна, по-наясно съм с това как се чувствам и се представям. Моята връзка като двойка се насочва към житейско партньорство, което е духовно и свещено.”