ОТЗИВИ

 

Андриана АндрейкуцПредприемач

„На това пътуване се научих да се отпусна, нещо, за което можех само да говоря, не и да прилагам на практика. Имам по-голямо доверие в енергиите, които знаех че имам, но не можех да ги разбера, а само може би да предполагам.

Имам по-голяма яснота при вземането на решения и мога да имам по-голямо присъствие във взаимоотношенията.

Имам по-голямо доверие в женската енергия и сила, и съм готова да се отворя за да получа любовта на един мъж, разтопявайки съпротивата, която имах към любовта.

Придобих чувство на „сигурност”, мир, без да имам повече съмнения относно моята женственост и разбрах моята роля в последователността на жените в семейството ми.”

 

Михаела ГаврилескуТреньор в живота

„Аз лично не вярвам в злополуки, нещата, които се случват, са предназначени да ни подкрепят. И идват в подходящото време.

Семинарът Свещените Тайни на Женствеността се появи в живота ми, когато започнах да работя с аспектите на моята женственост и имах нужда от насоки, за да достигна до по-големи дълбочини. По време на семинара, аз открих как да медитирам, нещо, което не можех да направя до този момент сама. Започнах да се грижа за себе си по много начини, за моето здраве и жизненост, за моята красота, прекарвайки време със себе си, задълбочавайки моята духовност, факт, който ми помогна да се обичам и да се ценя, и да изразя любовта си към всички около мен. Престанах да се мисля за жертва и си позволих да бъда увлечена, преставайки да съботирам  себе си. Скоро, много невероятни възможности са възникнали в живота ми.

Минах етапа на изцеление и се отказах от това, което вече не ми трябваше. Сега се занимавам с предефиниране, създаване и изграждане на това, което най-много ме удовлетворява. Влязох в света на инициираните и съзнателни жени, и очаквам с нетърпение да продължа това пътешествие към просветлението.”

 Рамона Лъкътушсобственик на Училището за насочване към мъдростта

„За мен, това пътуване беше наслада и радост. Това ми помогна да опозная себе си по-добре и ми позволи да прекарвам време със себе си. Моите проекти са разработени и нивото на моята жизненост и енергия постоянно се увеличава.

Доволна съм със себе си като съпруга и майка на три деца, предприемач и координатор и като жена. За всеки аспект от живота си, имам различни желания и нужди, от които се грижа сега. Имам високо ниво на удовлетворение и радост. Благодаря, Оана, за това пътуване, пълно с незабравими преживявания. С цялата ми любов, Рамона Лъкътуш.”

Анонимен

„Получих женственост, красота, непрекъснатост, вдъхновение, баланс, доверие.Започнах да нося рокли отново и обичам да бъда красива и обожавана. Спечелих уважението на другите, след това пътуване.

Моят живот е станал по-подреден и хората, които не са помагали за моето самоутвърждаване го напуснаха, докато други са се появили. Станах по-директна и смела … Хората започнаха да казват, каква Грижовна и Директна жена съм станала – това е парадокс, в миналото са ми приписвали само едно от двете прилагателни.

Аз чувствам, че съм станала жена и съм силна, по моя начин. Осъзнавам дарбите и силите ми и не чувствам, че завися от някой мъж. Един мъж е част от моята женственост, но нямам нужда от него, за да бъда жена.”

Анонимен

„Чувствам се свещена и всичко, което правя е свещено. Чувствам се повече в контакт със себе си. Една жена във всеки един смисъл. Аз съм повече в контакт с моите дарби и съкровища. Това, което спечелих са моята сила, скоростта на реагиране, яснотата на взаимоотношенията си, по-голяма част от моята същност, която осъзнавам.

Чувствам се по-свързана с божествеността и в състояние да реша „по различен начин” всички предизвикателства и преживявания. Без драми :). Чувствам, как получавам повече божествена любов и, чрез мен, във взаимоотношенията с всички същества. Чувствам се свободна, обичана, защитена, съвършена и благословена. И щастлива да бъда жена.

Преди се обичах, сега се обожавам”.