29.1.2015 г За първи път в България – Програмата за Активирането на Женствеността с Оана

#OanaСеминарът е от експериментален вид, включвайки медитация, както и упражнения и практики, които да ни помогнат да се отворим и да се научим да създадем начин на живот, който ни развива и усъвършенства като индивиди. Ние ще научим старинни практики, които да ни помогнатда се грижим засебе сина всички нива: физическо, емоционално, умствено иенергийно.

Програмата започва всеки ден в 9.30 часа сутринта и завършва между 18.30 и 19.30 часа, в зависимост от динамиката на групата. Последния ден на семинара завършва между 21.30 и 22.00 часа.

Ние ще имаме обедна почивка от един час и половина около обяд или в 13.00 часа, в зависимост от динамиката на групата, и периодични почивки след всеки основен набор от практики и медитации.

Семинарът се базира на реактивиране на чувството и състоянията на интуиция и инстинкт, които не са активни и които, когато се активират отново, могат да носят важни интуиции и знания в нашите условия на живот.

Следователно, семинарът ще повиши интроспекцията и ще ви представи ясна карта на начина, по който да установите връзка със себе си,с тялото и душата си и начина, по който да проявите живота и намеренията си отвътре.

Това е презентация на старинен начин на живот, любов и проявление, които женствеността винаги е познавала. Не е необходимо да се подготвите преди и не е нужно да познавате техника, за да се възползвате напълно от това преживяване; разбира се, ако сте имали опит с женствеността, семинарът също ще ви носи ползи и на вас.

Осъзнаването на женствеността ще носи всяка жена в по-високи дълбини и висини, отколкото преди влизането в рамките на процеса. Това е своя присъщ подарък за всички нас, еволюцията.

Чрез дисциплинирана практика, ние ще проучим начинът, по който да получиме достъп до състоянията на съзнание, носещи високи вибрации и водейки ги със себе си, ритуали на посвещение в тайните на Сътворението, Живота и Смъртта, Безусловната любов, Свещената страст, Прошката и Милосърдието, Честта и Благодарността, Мира и Мъдростта.

Пътуването е създадено чрез 10 стъпки, като всяка от тези стъпки отваря една вселена в рамките на друга вселена, където всички наши сетива, сърцето, ума и тялото ни ще получат отговорите, които искаха, и по този начин, многоочаквания цъфтеж.

Ние ще започнем проучването създавайки свещено пространство и научавайки се да слушаме и да говорим свещено, като това са основни елементи за създаване на сигурен, дълбок и защитен контейнер. В това пространство ще се потопим в себе си във връзка с Женското Божествено и ще започнем проучването си.

Ние ще продължим, срещайки се с Майката-земя и активирайки процесът на пробуждане на силата на вашата матка, свързвайки зоната на стомаха с Майката-земя и позволявайки ни да станем отново деца, позволявайки на нашата изначална Майка да ни обхване в своята безкрайна любов и мъдрост докато се възродим. Нашата матка има безкрайна сила, както и ключовете на процеса на създаване и проявление. Свързвайки се и събуждайки си матката, ние започваме да си интегрираме цялата власт и  се научаваме да проявяваме женствено намеренията си.

След това си срещаме Свещеното Сърце и му даваме живот, прехвърляйки върху него тайната на божествената любов. Тук ние се научаваме да разчетем съобщението в нашите сърца и нашата истина. Ние се учим да се предаваме на безкрайна му мъдрост и се научаваме да се проявим и да създаваме в синхрон с универсалните закони на красотата и хармонията, като по този начин ставаме напълно въплътени съзнателни сътворци.

Ние се освобождаваме от себе си, почиствайки се психически от всички връзки с биологичните си родители и освобождавайки вярванията, които са оформили нашата женственост и сексуалност, което ни позволява да бъдем свидетелки на нашата истинска сексуална и женствена природа.

Ние ще създаваме свещено място дълбоко в сърцата ни, свещена градина, където да се срещнем с момичето в себе си и да намираме нейните желания, болка и нужди, като по този начин освобождаваме жената вътре в нас, довеждайки пътеводители, тотеми, ангели или силни майстори, които могат да ни подхранват, подкрепят и направляват в бъдещето. Това ще се превърне в свято място, където да се оттегляме, когато сме в беда, когато искаме да се забавляваме и където да култивираме пълно с любов взаимоотношение със себе си.

Ние ще активираме и ще работим с Архетипа на Девата, и ще доведем до живот вибрациите на Състраданието и Непорочността, позволявайки на докосването на ангела да ни събуди.

Ние ще запалим пламъка на Дивата Жена, научавайки се да оползотворяваме пламъците на страстта и да поддържаме свещения огън на сътворението и унищожението, като по този начин се научаваме как да дадем живот на нашите намерения.

Ние ще се потопиме в безкрайната божествена любов и ще доведем до живот Майката вътре в себе си, създавайки баланс между това, което ние даваме и което получаваме, като се научаваме да обичаме по здравословен начин, и който ни дава самоутвърждаване.

Ние ще имаме достъп до Мъдростта и ще се научим да потънем в нашите дълбочини, за да получим истината във всяка ситуация, преодолявайки смущението, тревожността и болката.

Ние ще отпразнуваме новото състояние, което се събуди във вътрешността ни, споделяйки на света новите открити дарби.

Елате в това пътуване на Любовта за жената вътре в себе си. Очакваме ви.