БИОГРАФИЯ НА ОАНА СТОЯНОВИЧИ

oana1

Коя е Оана Стояновичи?
Оана е лидер в трансформиращият коучинг, международен лидершип коуч с над 11 години опит. Тя идва за първи път в България с цел да продължи започнатото създаване и утвърждаване на Международен кръг на Жените.

„Аз съм изучавала изкуството на трансформация в Щатите, пътувайки по целия свят и водейки трансформационни лидерски програми в първите 7 години от моята кариера, които се отразиха положително на повече от 1200 души в личен план. По-късно започнах моето духовно търсене и пътувах по целия свят, срещнах се с духовни учители, които ме инициираха в емоционални лечебни методи и квантовите лечебни процеси, натъквах се на значителни ритуали на трансформацията в свещени места по цялата Земя.

Всички тези  преживявания  ме доведоха  до създаване и утвърждаване на трансформиращи курсове за активиране и лечебни отношения с  „вътрешното дете”  и ритуалите в Тайните на Женствеността. Тези курсове са дълбоко лечебни, в които се  освобождаваме от блокажите и ограниченията, които ни задържат. На квантово ниво се освобождаваме от тях. Генерира се желаната енергия за промяна у всеки един от участващите. Моите курсове са от типа „преживяване на опитност”  и действат като катализатор, ускоряващ изпълняването на намеренията у моите участници. Опитът е многоизмерен и обхваща всички аспекти на човешкото същество, от физическо, емоционално, ментално към духовното.

 

Благодарна съм на моите учители и ментори: Landmark образование, Simeona Morrnah & д-р Хю Лен – Ho’oponopono; Семейни констелации: Bert Hellinger & Franz Рупърт -Family Constellation & Trauma, Bonding и Family Constellation, Ричард Bartler- Матрицата Енергетика-наука и изкуство на трансформацията, Janet Laufenberg, Съвета на Love-Sedona Gathering, Universal Healing Tao на Virtue – В Училище на живота, Мантак Чиа, Howard G Charing – шаманските изкуства и визионери.”