5-8.11.15 г : Свещените Тайни на Женствеността

11009972_1108585535822908_7990442586307973414_nСеминарът Свещените Загадки на Женствеността е четири дни пътешествие в тайните на Женствеността и многото начини, по които една жена трябва да се грижи, да се подхранва и поддържа, за да се изпълни със сила, за да излъчва сияние.

Идва момент в живота на всяка жена, когато центърът на нейната женственост става тази жизнена есенция. Това е есенция, защото тя предопределя как ще се справя с живота си от този момент нататък.

Смятате ли да оставим нещата да текат случайно или се опивате да намерите отговори не само като човек, но и като жена?
Да преминавате през този живот като феноменална жена, предполага, че сте се осъзнали и заживели като една изключителна жена.
Това съзнание не е нещо, което просто се случва, трябва да се грижите за него.

Аз създадох това пътуване специално за вас, жените тук, от всички възрасти, пол и вяра, така че да можете да отделите време и пространство, в което да отговорим на вас в рамките на най-фундаменталните ви въпроси.

Това посвещение е свещено, направено във вътрешността на свещено пространство, където стъпка по стъпка ние разкриваме всички части на вашата женственост, за да си позволите истинския блясък и красота да излязат и навън.

Той е практичен и преживенчески и е пътуване, след което нищо няма да бъде същото. Ние ще размишляваме, ще инвестираме в себе си, ще танцувам. Ще научите Енергетични практики, за да водят здравословен лъчист живот. Ще проучите различен набор от упражнения от мистерията и поезията на бъдете Жената, проектирана да роди красотата. И това сте точно Вие!

Хайде да бъдете част от свещения кръг на инициирани жени, в София на 05,06,07,08 ноември 2015!

Вашата инвестиция е 350 евро, за ранни резервации и 315 евро от 15 Октомври, 2015.

За 6 от вас участието в един от нашите безплатни уебинар ще донесе подарък:
1. Три от вас ще получат 10% отстъпка курса на Оана Стояновичи, който започва на 5.11.15 г.
2. Три от вас ще получат ваучер за 30 лв


За регистрация, моля, свържете се – Ива Митева-Славчева
ivamitevaslavcheva@gmail.com

Водещ – Оана Stoianovici
oana@stoianovici.ro

Оана_Ива_Баланс_Партньорство

Реклама