ВЛИЯНИЕТО НА РЕЙКИ ВЪРХУ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ЖЕНИТЕ

selftreatment5Има милиони хора, които харчат много пари и време за здраве, но все пак искат да получат цялостен подход, за да се освободят от болестите и проблемите си. РЕЙКИ е японска холистична форма на изцеление, която практически се прилага на всеки човек от бебетата до възрастни при това във всички култури. РЕЙКИ доказано помага и дава особено добри резултати за здравето на жените. РЕЙКИ всъщност е мощен инструмент за излекуване на всякакви медицински състояния. РЕЙКИ работи за изцеление на физическите и емоционалните човешки връзки. РЕЙКИ дори може да помогне за ускоряване на възстановителните процеси след всякакъв вид операция и да намали нивата на болка и стрес в хората.

Как работи РЕЙКИ при проблеми, свързани с жените?

В човешкото тяло има химически, биологични и енергийни компоненти. Във всяко човешко тяло е необходимо жизненият процес да протича правилно както физически, така и емоционално. Във всяко човешко тяло присъства енергийно био-магнитно поле и тази енергия дава баланс на различните органи на тялото.

Енергията на тялото ви може да намалее поради различни фактори, включително диетите, физическия стрес, емоционалния дисбаланс и няколко други проблеми. РЕЙКИ функционира чрез премахване блокировката на енергия в организма и повишаване на търсените положителни ефекти от различни лекарства или терапии върху човешкото тяло. Можете да живеете спокойно и да се лекувате по-добре чрез ефекта на РЕЙКИ върху тялото си. РЕЙКИ е най-доброто средство за извайване на женското тяло, тъй като може да помогне за изцелението на вътрешните дисбаланси и физически проблеми. РЕЙКИ пренасочва и усилва притока на енергия към областите, където се изисква най-много жизненост.

По време на една РЕЙКИ сесия жената остава облечена и седи спокойно, за да си даде самостоятелно РЕЙКИ или да получи жизнената енергия от обучен РЕЙКИ практикуващ. Всяко едно тяло може да провежда и дава РЕЙКИ, като поддържа баланса на енергията.

Проучванията показват, че жените зачитат най-малко собствените си нуждите и изпитват повече ефекта на „прегаряне“ от мъжете. РЕЙКИ е вградена в нашето ДНК и е съвсем естествено да си припомним за нея и най-вече да я прилагаме на себе си и другите. Няма изсикване за конкретно време когато да го направите – можете да си давате РЕЙКИ докато седите на бюрото си, чакате за среща, гледате децата си или се возите. РЕЙКИ може да ви освободи от физическите и умствените проблеми и препядствия. РЕЙКИ помага на жените да неутрализират стреса и спомага за изцеление на тялото на различни нива. Жените, които преминават през различни физически предизвикателства в живота като бременност, раждане, аборт, инвитро, менопаузата, рак на гърдата, кисти, умственото напрежение, преумора или ПМС, често се лекуват с РЕЙКИ  (разбира се и с лекарства), за да се чувстват по-добре и да се възстановят бързо. Също така се наблюдава огромната полза от РЕЙКИ като помощно средствво на жените, които имат проблеми с плодовитостта, като им дава положителни вибрации за лесно и бързо забременяване. РЕЙКИ дава емоционална стабилност и умствен мир на всеки, който страда от какъвто и да е проблем в тялото или ума.

Има много болници, в които се предлагат РЕЙКИ сесии, особено по време на следоперативните възстановителни процедури. Една РЕЙКИ сесия може да продължи няколко минути и това ще е достатъчно да остави положително въздействие върху тялото ви. Всеки човек може да се научи да дава РЕЙКИ. Истината е, че на жените им се отдава по-лесно да се събудят за тази своя дарба и много жени я изучават специално, за да поддържат в добро здраве себе си и членовете на семейството си.

Колко РЕЙКИ ви трябва, за да се чувствате по-добре?

Жената е в основата на едно семейство и ако тя не е наред, цялото семейство може да се разпадне.

Не е необходимо конкретно време за получателите на РЕЙКИ, за да се чувстват по-добре. Всичко зависи от цялостното здраве на получателя, за да се подобри чрез РЕЙКИ. Понякога и една сесия може да даде очакваната положителна реакцията на получателя към РЕЙКИ. Седмичните РЕЙКИ сесии са от съществено значение за получателите, които имат някакъв продължителен хроничен проблем в организма си. РЕЙКИ може да изцели човек емоционално и физически. Така блокираната енергията се освободава с лекота и без болка, за да бъде използвана по различни полезни начини. РЕЙКИ извежда човек далеч от ежедневния стрес и помага да поддържаме баланс. Това е най-добрият начин една жена да остане балансирана, излекувана и запазва по-високи енергийни нива, за да поддържа стабилното си състояние в живота.

За да се запишете за ТАНТРА РЕЙКИ 1 семинара, пишете ми:

Ива Митева-Славчева, Мастер Учител в Усуи Рейки Рьохо

ivamitevaslavcheva@gmail.com

https://www.facebook.com/events/1888552814770336/